Wanda Slaats :

Het was super om met het Beauty Team samen te werken. Mijn haar en make-up zaten perfect. In het dagelijks leven draag ik weinig tot geen make-up dus het moest niet te. Prachtig naturel en toch heel stijlvol!

Denise Bloem 04 augustus 2020

Heel tevreden met de service van Het Beauty Team! Na een proefsessie voor mijn haar en make-up kon er ook last minute nog een proefkapsel sessie voor mijn moeder worden ingepland. Op de grote dag kwamen Mascha en Angela ons haar en make-up doen, dat was een gezellige start van mijn grote dag. Mijn haar en make up zaten de hele dag perfect. Het Beauty Team is zeker een aanrader.

Kiki, 30 november 2019

Voor mijn bruiloft al een proef make up laten doen. Met Mascha was dit een hele leuke middag waarbij zij alle tijd nam om mijn wensen om te zetten in een prachtige look. Op DE dag zorgde Mascha opnieuw voor een super mooi resultaat en maakte ze op een hele prettige manier onderdeel uit van een bijzonder moment. Dank je wel!!

Esmee 23 oktober 2019

Erg blij met Mascha & Mandy van Het Beauty Team! Vanaf de proefsessie waren ze beide super relaxed en eerlijk. Ze hebben ons goed geholpen met onze wensen en hadden voornamelijk ook veel geduld.

Echt een hele fijne ervaring gehad, we zagen er prachtig uit 😉 Zeker aan te raden!

Nadine 22 september 2019

Na wat recensies te hebben gelezen had ik gekozen voor Het Beauty Team (Mascha). We hebben eerst een proefkapsel en make-up gehad samen met mijn moeder en zus. Dit was een leuke middag en Mascha had al snel door wat bij mij paste aan make-up en kapsel. We waren dan ook best snel eruit wat het moest worden. De dag zelf heeft ze mij en mijn zus en moeder in de make-up gezet. Ze is erg vriendelijk en geeft leuke tips & tricks over de make-up en haar. Iedereen vond mijn haar vooral prachtig en met de Fascinator erin steelde het kapsel wat ze erbij heeft bedacht echt de show.

Ik raad het beauty team (Mascha) aan om je bruidsmake-up en haar te doen. Het is fijn dat 1 persoon beide kan. Communicatie verliep soepel en de betalingen waren zo geregeld omdat ze gebruik maken van een online factuur systeem.

Annelies 30 augustus 2019

Mascha is werkelijk geweldig. Toen ik nog weddingplanner was, was Mascha al de make-up artist voor veel van mijn bruiden, dus de keuze was heel snel gemaakt nu ik zelf ging trouwen. Mascha kijkt naar wie je bent als persoon, en stemt daarna je wensen op jou af. Daardoor is het nooit too much. Ik voelde me super zeker over mijn haar en make-up, gewoon omdat ze weet wat ze doet. Bovendien is Mascha ook nog eens een super leuk persoon, die je heel goed om je heen kunt hebben op zo’n speciale ochtend!

Lonneke en Siem 20 augustus 2019

Ondanks dat ik geen proefkapsel heb gedaan was het helemaal naar mijn wens. De mevrouw die mijn dochters heeft gedaan deed het ook super. Mooie vlechten die heel goed de lange dag hebben doorstaan. Mijn make up was precies wat ik wilde, mooi naturel. We hebben dankzij het beauty team een heel gezellige ochtend met elkaar gehad een goed begin van de (mooiste!) dag. Bedankt mascha en team!

Anoniem 20 augustus 2019

Goede en prettige communicatie. Angela denkt mee, is gezellig en super kundig! Zou Het Beauty Team zeker aanraden.

Michelle 5 augustus 2019

Via een vriendin kwam ik bij Mascha terecht van Het Beauty Team. Ik wilde voor mijn bruiloft een naturel look maar wel extra mooi voor de dag komen. Mascha had gelijk door wat mijn wensen waren en kwam zelf nog met goede tips. Ik was gelijk super enthousiast want het was heel mooi, ook op de foto’s. Mijn dochters zagen er ook prachtig uit en helemaal in de goede sfeer. Ik raad het zeker aan!

Sabrina Van Vugt op 31 juli 2018

Masha heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft. Je kan zien dat ze talent heeft en een passie voor haar vak. Mijn haar zag er prachtig uit! Ik kreeg complimenten van iedereen. Ook laat ze je op je gemak voelen wat fijn is! Heel erg bedankt dat jullie mij er zo mooi hebben laten uitzien op mijn bruiloft!

Ik ken Mascha al jaren! Zowel privé als zakelijk! Ik ken weinig mensen met zoveel gevoel en liefde voor het vak, energie en een enorme hoeveelheid doorzettingsvermogen! Daarnaast is ze erg prettig ( en gezellig:-) om om je heen te hebben en verstaat ze haar vak als de beste! Mascha heeft mijn haar en make-up voor onze bruiloft verzorgd en het resultaat was prachtig!!

 

Marloes Kuiper 10 op 26 juli 2018

Mijzelf de bruid, 4 bruidsmeiden en 2 bruidsgasten haar en make-up laten doen. Heel mooi geworden! Ik kreeg als bruid zijnde daarvoor een proefsessie waarin we gingen kijken wat ik precies wilde, gaf mij heel veel rust voor de dag zelf!

 

Vlak voor mijn trouwdag kreeg ik een ongeluk op mijn werk met een paard. Gevolg hiervan was een dik gezicht en een blauw oog. Gelukkig wist Mascha dit goed weg te werken en dit zonder proefsessie. Ik kan iedereen Het Beaty team aanraden. Bedankt voor de leuke ontspannen ochtend., Familie Balentina

 

Candy en Vincent op 10 juli 2018

Mascha en haar team hebben onze trouwdagen heel speciaal gemaakt. Omdat wij de officiële trouwdag niet gelijk met het feest wilden doen, konden we er op beide dagen anders uitzien. De ene dag in een cocktailjurk met mooie krullen en een gerbera in mijn haar, mijn man in kostuum. De volgende dag in Grease stijl, en niet alleen wij, maar ook onze kinderen en getuigen werden door Mascha en haar team tot ware 50’s iconen omgetoverd. Wat hebben we genoten van die middag! De dames in één huis, de heren in een ander huis, en het Beauty team pendelde van de meiden naar de jongens. Het was geweldig, en ik zou het niemand anders hebben toevertrouwd!

Stephanie

     Mascha heeft op onze grote dag niet alleen mijn haar en make-up fantastisch gedaan, maar ook de make-up van mijn moeder was meer dan top! Vanaf het eerste moment was het contact per e-mail en telefonisch al super fijn en bij de proef bleek de klik ook heel goed en was het meteen heel fijn ontspannen. Ook op de trouwdag zelf was het mede dankzij Mascha een hele relaxte ochtend! Mascha bedankt! Ik zal je in de toekomst voor andere gelegenheden zéker weer vinden voor visagie!

Paulien op 15 juli 2016

Ik kende Het Beauty Team al dus toen ik ging trouwen was de keuze snel gemaakt. Ze voelde meteen aan wat bij mij past, zowel haar als make-up en dat was heel prettig. Ook was alles bespreekbaar. Doordat ze op locatie komen werd het meteen een gezellig moment met familie en vrienden erbij. Heel gezellig, En het resultaat was prachtig!

 

kitty kienhorst-spandauw

     Helemaal super fantastisch top! Make up was echt heel mooi, natuurlijk, helemaal precies wat ik zocht. Mascha had heel snel door wat ik wilde en wist goed wat bij me paste, ze kan echt toveren! Samen met de 2 andere meiden die mee waren hebben ze de andere dames ook onder handen genomen, heel professioneel en iedereen zag er echt fantastisch uit. Daarnaast was het ook nog heel gezellig, vertrouwd en ontspannen, wat wil je nog meer?!

Floortje 20 september 2015

Helemaal happy met Mascha en team. Vanaf het eerste moment meteen een spontaan contact en Mascha begreep precies waar mijn getuigen en ik naar op zoek waren. Leuke avond gehad met het doornemen van de proef make-up and direct follow up foto’s van Mascha gekregen. Op de dag zelf lekker ontspannen aan make-up en haar begonnen en er was voldoende ruimte voor flexibiliteit; lees last minute veranderingen. Kortom helemaal top! Voelde me een stralende bruid!

Elske 07 april 2015

Ik heb Mascha en haar team leren kennen via mijn werk (evenementenbureau). Het is altijd erg gezellig en iedereen is altijd meer dan tevreden met het resultaat.

Toen ik twee jaar geleden ging trouwen was het voor mij dus duidelijk wie ik zou bellen voor mijn make-up en haar. Op een ochtend zijn een vriendin en ik naar Broek in Waterland gereden voor het proefkapsel en make-up. Ik had zelf al wat in gedachten en nadat ik dat aan Mascha had verteld ging zij aan de slag.

Wat was ik blij, ze snapte precies wat ik bedoelde!

Op mijn trouwdag kwam Mascha met twee andere dames, aangezien het haar en de make-up van mijn beide zussen, moeder en drie vriendinnen ook gedaan zou worden. Wat was het een feestje in de ochtend bij mijn moeder thuis en wat zag iedereen er mooi uit!

Na vele evenementen, mijn bruiloft en de bruiloft van mijn zus (waar het Beautyteam ook alles verzorgd heeft) kan ik het Beautyteam 100% aanraden! Als je je haar en make-up via hen laat verzorgen, weet je zeker dat alles goed komt!

Mascha van het Beauty team heeft bijgedragen aan een geweldige dag, ze voelde meteen aan wat de bedoeling was en je voelt je meteen op je gemak bij deze leuke meid.

 

Marcela op 29 september 2013

I found Het Beauty Team online, and felt very happy once I spoke and met Masha. She was kind and opened to what I wanted to do with my hair and make up; Masha was able to bring my ideas to life perfectly! In addition, to making them even better.

Masha also went to the hotel at the time requested. Her flexibility and experience made my experience with Het Beauty team excellent.

Joyce Heijne- Bakker  08 september 2013

Jeetje wat een schot in de roos! Ik had geen idee wat ik voor make up en haarstyle ik moest kiezen bij mijn jurk. Met een foto van mij in mijn gekozen jurk ben ik naar het beauty team gegaan en voilà 1 perplexte man toen ik de trap af kwam. Met de door hen gekozen make up en haarstyle was ik toch mezelf maar dan gewoon veel mooier. Heb superveel complimenten gehad!

 

Esther Haaksman op 08 september 2013

Mascha van het Beauty Team is een super professional. Zij kijkt goed naar wie jij bent en voelt zeer goed aan welke haardracht en make-up bij je past. Ook houdt ze rekening met je jurk, je activiteiten op DE dag (zo kwamen wij aan op een boot en dan is het wel fijn als je haar goed blijft zitten). Op mijn huwelijk heeft zij samen met een collega ook mijn moeder en zusje voorzien van geweldige make-up. Het Beauty Team is mij zo goed bevallen dat ik ook na mijn huwelijk voor speciale gelegenheden bij hun terugkom voor haar en make-up !! Esther Haaksman

Kim:

Het Beauty Team heeft op mijn bruiloft zelf niet alleen mijn haar en make up verzorgd, maar ook van mijn moeder en mijn zusje. Bovendien bleef Mascha de hele dag erbij, om tussendoor m’n make up bij te werken en m’n haar te fatsoeneren. 🙂 Echt ideaa

haarbruidmascha