Evenementen

Evenementen en beurzen zijn voor veel bedrijven een zeer belangrijk middel voor het optimaliseren van zichtbaarheid, het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe prospects en het creeren van nieuwe samenwerkingen.
Alles draait om die eerste snelle geweldige impressie. Het Beauty Team helpt daarbij.

img_0637
events
gouden-loeki-groep

Voor en tijdens een event zorgt Het Beauty Team dat uw personeel er op en top uit ziet. Hostessen, werknemers en sprekers worden voor een evenement gestyled en opgemaakt, geheel in het teken van het thema of in de stijl van het bedrijf. Uw bedrijf is voor de totale eventstyling bij Het Beauty Team in goede handen, onder andere door de jarenlange en brede ervaring van ons team.

Achter de schermen zorgt het team ervoor dat werknemers een kleine touch-up krijgen, zodat zij vol vertrouwen op het event kunnen rondlopen tussen de gasten en bezoekers. Voor sprekers zorgt Het Beauty Team ervoor dat zij er zeer verzorgd, professioneel en uitnodigend uit zullen zien.

Voor de hostessen kunnen wij de gehele styling en make-up oppakken, naar de behoefte van onze klant. Maar ook bijvoorbeeld voor een modeshow van jouw merk of kledinglijn kunnen wij de modellen stylen.

Verder kunnen wij ook ingeschakeld worden als entertainment onderdeel op de voorgrond van een evenement. Denk hierbij aan make-up evenementen zoals een nagelsalon, visagie ruimte en haarstyling. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor workshops, afhankelijk van het thema en het doel van het evenement.

Vraag hier een vrijblijvend advies of concept aan!

Wij werken al jarenlang met groot plezier en professionaliteit voor onze partners en vaste klanten. Zo hebben wij voor grote en kleine evenementen buro’s gewerkt. En verzorgden wij bijvoorbeeld voor het jaarlijkse openingsconcert in het concertgebouw de hostesses die wij totaal hadden gebodypaint in de sfeer van klassieke muziek en tijdsbeeld. Maar ook voor onze klanten op Lowlands, Pinkpop en Sensation verzorgden wij de make-up voor de evenementen. En de styling en make-up van de hostessen van De Gouden Loeki nemen wij elk jaar voor ons rekening. Het Beauty Team geeft met aandacht uw bedrijf, personeel en events de finishing touch voor een geweldige eerste impressie. Want alles wordt mooier met aandacht.

Onze opdrachtgevers; BitsAgency, The Make Over factory, Streetmodels, Optidee, Alpha69, Van hees fotografie, diverse ROC/MBO, Fedde Nicolai art & fashion, Mel Wallis de Vries, Bink Online, Blazhoffski en Promotion Partners.