Make-up Assortiment

Onze webshop klik hier>  Emani, Inglot, Hean, Cosart en Egyptsun

Beauty & Lifestyle
is een onderdeel van Het Beauty Team

Inglot is een professioneel merk wat afkomstig is uit Polen. Het is voor iedereen te verkrijgen, particulieren maar ook zeker de professionals achter de schermen bij tv, show en theater werken graag met Inglot.

De oogschaduw is goed gepigmenteerd en “valt “ niet. Dat zie je nog wel eens dat oogschaduw tijdens het aanbrengen naar beneden valt. Bij Inglot is dat niet het geval. De kleur die je in het doosje ziet is ook precies wat er op je oog komt. Inglot is daarom ook populair bij de professionals.

Verder zijn de oogschaduws , lippenstiften, glossjes , rouges en Inglot concealers verkrijgbaar in een handige magnetisch opberg systeem. Je kunt de producten dus ook combineren en bij elkaar in een opberg systeem doen. Zoals de inglot lipgloss bij de Inglot lipstick. Maar ook de oogschaduw samen de rouges of de concealer. Zo hou je alles makkelijk bij elkaar en het neemt niet veel ruimte in in je toilettas of make-up koffer.

Egyptsun in onze favoriete poeder. Het werkt op de zuurgraad van de huid en haalt net even je eigen huidkleur ietsje op. Het is op creme basis en daarom zie je deze niet op de huid leggen. Eenmaal de matte of glans poeder geprobeerd, dan wil je niet anders. Al 10 jaar onze bestseller.

Hean is betaalbaar net als de Cosart en heeft een aantal goede producten, die wij in de webshop hebben. Het wenkbrauwpotlood van Hean en de eyeliners van Cosart zijn prachtig.