In de afgelopen 15 jaar heeft Het Beauty Team als zo veel gedaan. Van modeshow tot fotoshoots. Van covers van boeken tot workshops van kinderen.

Hieronder een greep uit ons werk.

005

Wat hebben wij allemaal gedaan voor tv:

Programma’s zoals Goor draait door, de X Factor,  GTST Quiz en Idols world wide. Maar ook hebben wij bijvoorbeeld vrijwillig meegewerkt voor Happy Froger. Het programma waar gezinnen, die het niet zo makkelijk hebben, in het zonnetje worden gezet.

Maar ook voor ” Leer mij vrouwen kennen” stonden wij achter de schermen alle dames op te maken en hun haar te doen voordat ze het publiek in gingen.

En voor XITE deden wij elke dag de make-up voor hun LIVE programma. Vele bekende artiesten die daar te gast waren, hebben wij op onze stoel gehad.

Voor bladen, boeken en folders hebben wij ook onze meters gemaakt; Zo mochten wij verschillende covers maken van Mel Wallis de Vries. Daar jeugdboeken en de trailers daarvan liggen altijd in onze handen. Ook kwam Ilja Gort eens langs voor een cover via fotograaf Steven van Kooijk. Voor Ferry Doedens hebben wij make-up en haar gedaan voor de Viva.

Maar make-up en hairstyling voor folders is ook aan ons toevertrouwd. Batavus, Nefit, Transavia, Gall&Gall, Tica, OV chipkaart en nog heel veel meer.

ferry-ester

Wij werken voor verschillende evenementen organisaties die onder andere klanten hebben als:

Holland Casino, Gouden Loeki, Amsterdome, Landal Greenparcs, Weddingbeurzen, de RAi, events voor Meiden magazine, ROC dagen, AzG, offshore beurs, Margriet en Libelle beurs te veel om op te noemen.

gouden-loeki-groep
concentrate
melwallis

Wil je nog meer van ons werk zien, verwijzen we jou naar onze Facebook pagina. 

Wil je ons ontmoeten en boeken? Stuur ons dan een mailtje via info@hetbeautyteam.nl En vraag een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN

rtl4