Het Beauty Team verzorgd elk soort arrangement bij jou op locatie. Altijd al eens een leuke en gezellige workshop willen doen met een groep vriendinnen of collega’s? Een leuke make-up-date bij jou thuis?  Heb je zelf een idee wat je graag wilt doen? Maar we denken ook graag met jou mee.
Alles kan bij ons op gebied van uiterlijke verzorging. In overleg met jou stellen een leuke beauty workshop voor jullie samen. Zodat jullie een onvergetelijke middag hebben.

Onze workshops en arrangementen zijn leuk voor vrijgezellendagen, babyshowers of misschien om je moeder van 65 te verrassen. We nemen alles mee naar jouw locatie. Hoe makkelijk is dat!

Het Beauty Team verzorgd elk soort arrangement.

 

Visagie

Ben jij jouw standaard dagelijkse make-upje zat, weet je niet goed welke kleuren bij jou staan of weet je niet goed hoe je het moet aanbrengen? Wil je eens experimenteren met nieuwe make-upstijlen of professioneel advies krijgen? Dan is deze make-up workshop wat voor jou (en je vriendinnen).

Na het persoonlijke advies en de demo van de visagiste ga jij zelf aan de slag met de perfecte make-up voor jou. De visagiste zal je nieuwe technieken leren, tips geven en natuurlijk komen de trends en tips voorbij waar je écht iets aan hebt.

Hair styling

Herken je dat je haar na de kapper altijd goed zit? En dat het er zo makkelijk uitziet? Maar als je dan zelf aan de slag gaat is er ineens niks meer van de nieuwe coup te maken. Dat is altijd lastig. Na deze hair styling workshop weet jij precies hoe je jouw haar op en eenvoudige en snelle manier in het gewenste model kan krijgen. Je leert welke producten voor jou van belang zijn en welke je gewoon in de schappen kunt laten staan. Krultangen, stijltangen, borstels, noem maar op. Vanaf nu weet jij precies wat jouw haar nodig heeft en liggen de juiste gereedschappen en producten in je kast.

janneke-1

Lifestyle foto’s van jezelf of je vriendinnen

Dat wil je toch, mooi als herinnering aan een 40-er feest met je vriendinnen, of met je zussen samen. Je haar, make-up, styling wordt verzorgd en een professionele fotograaf die ook voor de dames magazines werkt maakt prachtige foto’s. Alsof je zelf in een blad komt te staan.
op www.beautyenlifestyleportraits.nl vind je nog meer foto’s

We  organiseren ook fotoshootdagen, daar kun je je op inschrijven. Ook deze vind je op de andere site  http://www.beautyenlifestyleportraits.nl