Het Beauty Team verzorgd elk soort arrangement bij jou op locatie. Altijd al eens een leuke en gezellige workshop willen doen met een groep vriendinnen of collega’s? Een leuke make-up-date bij jou thuis?  Heb je zelf een idee wat je graag wilt doen? Maar we denken ook graag met jou mee.
Alles kan bij ons op gebied van uiterlijke verzorging. In overleg met jou stellen een leuke beauty workshop voor jullie samen. Zodat jullie een onvergetelijke middag hebben.

Onze workshops en arrangementen zijn leuk voor vrijgezellendagen, babyshowers of misschien om je moeder van 65 te verrassen. We nemen alles mee naar jouw locatie. Hoe makkelijk is dat!

Het Beauty Team verzorgd elk soort arrangement.

Workshop: Alles wordt mooier met aandacht

De workshop alles wordt mooier met aandacht bestaat uit vier onderdelen waarbij je ingelicht wordt over welke kleuren, make-up en kleding bij je passen. Onze visagistes en stylistes leren je tips en tricks om iedere dag op je mooist te zijn zonder dat je er te veel moeite voor hoeft te doen.

 Het Beauty Team verzorgd elk soort arrangement.

Visagie

Ben jij jouw standaard dagelijkse make-upje zat, weet je niet goed welke kleuren bij jou staan of weet je niet goed hoe je het moet aanbrengen? Wil je eens experimenteren met nieuwe make-upstijlen of professioneel advies krijgen? Dan is deze make-up workshop wat voor jou (en je vriendinnen).

Na het persoonlijke advies en de demo van de visagiste ga jij zelf aan de slag met de perfecte make-up voor jou. De visagiste zal je nieuwe technieken leren, tips geven en natuurlijk komen de trends en tips voorbij waar je écht iets aan hebt.

Hair styling

Herken je dat je haar na de kapper altijd goed zit? En dat het er zo makkelijk uitziet? Maar als je dan zelf aan de slag gaat is er ineens niks meer van de nieuwe coup te maken. Dat is altijd lastig. Na deze hair styling workshop weet jij precies hoe je jouw haar op en eenvoudige en snelle manier in het gewenste model kan krijgen. Je leert welke producten voor jou van belang zijn en welke je gewoon in de schappen kunt laten staan. Krultangen, stijltangen, borstels, noem maar op. Vanaf nu weet jij precies wat jouw haar nodig heeft en liggen de juiste gereedschappen en producten in je kast.

hannah-meten-is-weten

Make-Up-Date

Een date met onze visagisten zodat je na deze date alles weet over make-up producten en verzorging. Gewoon gezellig onder het genot van een heerlijke kop thee of koffie om vervolgens de tijd te nemen voor je gezicht. Het Beauty Team laat je stralen!

De producten van Hannah zorgen ervoor dat zowel je huid als je haar altijd in optimale conditie is en dat je je geen zorgen hoeft te maken hierover. De producten variëren van cremes en maskers tot spray die bij jou vet-en vochtgehaltes passen.

Daarnaast hebben we make-up van het 100% vegan merk Emani en werken wij met Inglot, Cosart en Hean en jij kunt tijdens deze date kennis maken met deze geweldige producten! !